2010 m. rugpjūčio 15 d., sekmadienis

Du žali ir vienas baltas. Kas?

Prisėdau prikimšus pilvelį nuostabių salotų :) Pamaniau, kad tokias nesudėtingas, greitai paruošiamas, puikiai atrodančias, turinčias daug žalumos galite pasidaryti ir Jūs :)
Skonis tikrai vertas dėmesio, o ir vitaminų jose apstu!

Dvi saujos šviežių žirnelių (naudojau šaldytus, kuriuos keliolika minučių palaikiau kambario temperatūroje), dvi geros saujos šviežių špinatų lapų nuskabytais koteliais ir labai gerai išplautų :), apie 100-150g fetos sūrio. Lapus ir žirnelius suberti į gilią, platoką lėkštę, ant viršaus užbarstyti pirštai susmulkintą sūrį ( bet ne per smulkiai!) ir užlaistyti citrinos - aliejaus padažiuku. (trečdalio citrinos sulčių, du šaukštai aliejaus, pipirų, druskos, šiek tiek rudo cukraus). Atsargiai išpurenti :)

Būtinai nustebinsiu svečius šiomis salotomis, nes malonumas ne tik skonio receptoriams, bet ir akims :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą